uman

Daca Phoenix s-a nascut din cenusa, si daca lumea a fost creata din nimic… inseamna ca tot ce e sacru se naste din putin. Spiritul a fost mereu invers proportional cu trupul.. pe cat de bogat spiritul, pe-atat de sarac trupul. Dar e necesara existenta minimului. Ceva,oricat de putin, el tot exista, si-atunci cand spui ca n-ai nimic, ai speranta,credinta. Si-atunci cand n-ai cale de scapare,mereu e una. Si daca o poti gasi, vei vedea ca de fapt mai sunt atatea..dar una e credinta.. acest minim care ne aduce totul, ne poate aduce schimbarea.. Dar ce folos sa stim toate astea, daca o neglijam?

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 27, 2007 at 12:03 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandraamelia.wordpress.com/2007/11/27/39/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Tot ce e sacru a fost odata profan…pentru ca a fi sacru inseamna a cunoaste mai intai profanul.Iubirea,viata,credinta se nasc din NIMIC pt ca atunci cand crezi ca nu mai ai nimic ai totusi ceva:speranta care iese mereu din cutie la sfarsit fiind cireasa de pe tort sau mana intinsa atunci cand simti ca nu mai poti sa te ridici.
    Cred ca aceste ganduri ale tale izvorasc dintr-o dorinta ascunsa de a scrie ceea ce nu poti spune,de a demonstra inutilitatea vorbelor(poate e doar o impresie…).Daca totusi am dreptate inseamna ca atunci in sufletul tau exista acea ”piatra” pe care apele vietii incearca sa ii schimbe locul,insa nu reusesc decat sa o miste putn pt ca apoi sa isi reia locul…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: