Intre vis si realitate

Cele mai frumoase suprize…vin pe neasteptate :)) de parca o surpriza ar putea veni si altfel:) Si merita sa le astepti…si merita sa nu te astepti:) lasa-te purtat…nu de griji…nu-ti planifica urmatorul pas…lucrurile oricum decurg cum vor ele sa decurga…asa ca joaca-te, razi, fredoneaza, canta, iubeste, iarta si iarta-te…

Oricat de sec ar suna…visele sunt mai frumoase cand prind „gust de carne”. Numai ca trebuie sa fi pregatit sa le „gusti”. Sa sti ca e momentul sa le scoti din imaginatia ta, si sa le asezi langa tine. Dar cum iti dai seama cand esti pregatit pt ele? Asa cum fiecare temere poate fi zdruncinata numai infruntand-o, trebuie sa-ti invingi si teama ca realitatea „s-ar putea” sa nu fie ca-n visele tale, ca „s-ar putea” sa nu mearga totul ca pe roate. Sa fii determinat sa treci prin asta, nu sa dai bir cu fugitii,  asta nu te duce nicaieri…poate doar inapoi de unde-ai fugit. Ca doar e visul tau, si visele te cheama sa le-mplinesti.

Niciodata n-o sa fii pregatit pt implinirea viselor cu-adevarat importante… te pregatesti din mers. Te obisnuiesti cu ideea ca realitatea „s-ar putea” sa nu se suprapuna perfect peste visul tau. Si daca stai sa te gandesti… cine si-ar dori una ca asta? Ai vrea tu, oare, ca imaginatia ta sa fie mai „saraca” decat realitatea? Cum ai putea atunci lupta pt ceva mai mult decat ceea ce ti-a oferit deja viata? Asa ca las-o sa isi „faca meseria”, si sa te surprinda din cand in cand fiind mai frumoasa ca-n visele tale, dar „fa si tu partea ta”, viseaza si adu-ti visele la realitate !

Anunțuri
Published in: on Februarie 25, 2008 at 1:14 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://alexandraamelia.wordpress.com/2008/02/25/intre-vis-si-realitate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: